Comunicat de presa

Victor Ponta – din nou impotriva drepturilor romanilor din strainatate

Victor Ponta continua sa se opuna vehement introducerii votului prin corespondenta, adaugand mai nou acestei cunoscute opozitii un santaj politic deplorabil.

Presedintele PSD evoca posibilitatea demisiei reprezentantilor PSD din structurile alese ale statului in cazul in care Parlamentul adopta legea votului prin corespondenta, ignorand ca vorbim despre o lege absolut normala si de multa vreme existenta in alte tari ale Uniunii Europene.

Ii adresez lui Victor Ponta o singura intrebare: de ce banii romanilor trimisi din strainatate sunt buni, insa voturile lor nu sunt bune? Eu cred ca daca romanii din strainatate trimit anual in tara echivalentul catorva procente din produsul intern brut, este absolut corect sa li se faciliteze exprimarea votului la alegerile din tara lor.

Introducerea votului prin corespondenta e o veche datorie a statului roman fata de cetatenii romani care traiesc si muncesc in strainatate, iar PDL si-a asumat sa indeplineasca aceasta datorie. Opozitia lui Victor Ponta si a PSD-ului inseamna sfidarea si umilirea a milioane de romani din diaspora.
 

4 octombrie 2011


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!