Comunicat de presa

Victor Ponta, dispret fata de interesul national si fata de demnitatea nationala


In contextul vizitei presedintelui Traian Basescu in Statele Unite ale Americii, Victor Ponta a demonstrat ca dispretuieste interesul national si ca poate calca in picioare demnitatea nationala, tarad in noroi o intalnire la varf romano-americana.

In loc sa pastreze atacurile si ironiile pentru chestiunile politice interne, Victor Ponta s-a aventurat imprudent sa califice cu epitete de maxim prost-gust o vizita extrem de importanta pentru securitatea nationala a Romaniei si o intalnire intre presedintii roman si american.

Atitudinea imatura a lui Victor Ponta sfideaza principiul solidaritatii clasei politice in privinta marilor angajamente strategice de politica externa. Mai mult, afirmatiile lui Ponta tradeaza o uluitoare ignoranta. Acest lider politic nu are o minima reprezentare asupra diplomatiei si a relatiilor strategice romano-americane. Comentariile lui jenante il descalifica pentru ocuparea oricarei functii publice de anvergura.

Victor Ponta nu e pregatit sa fie om de stat, fiindca ne ofera constant dovezi ca e doar un jalnic si ignorant om de partid.

Raluca Turcan
Deputat de Sibiu

15 septembrie 2011

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!