Comunicat de presa

Victor Ponta, dispret fata de interesul national si fata de demnitatea nationala


In contextul vizitei presedintelui Traian Basescu in Statele Unite ale Americii, Victor Ponta a demonstrat ca dispretuieste interesul national si ca poate calca in picioare demnitatea nationala, tarad in noroi o intalnire la varf romano-americana.

In loc sa pastreze atacurile si ironiile pentru chestiunile politice interne, Victor Ponta s-a aventurat imprudent sa califice cu epitete de maxim prost-gust o vizita extrem de importanta pentru securitatea nationala a Romaniei si o intalnire intre presedintii roman si american.

Atitudinea imatura a lui Victor Ponta sfideaza principiul solidaritatii clasei politice in privinta marilor angajamente strategice de politica externa. Mai mult, afirmatiile lui Ponta tradeaza o uluitoare ignoranta. Acest lider politic nu are o minima reprezentare asupra diplomatiei si a relatiilor strategice romano-americane. Comentariile lui jenante il descalifica pentru ocuparea oricarei functii publice de anvergura.

Victor Ponta nu e pregatit sa fie om de stat, fiindca ne ofera constant dovezi ca e doar un jalnic si ignorant om de partid.

Raluca Turcan
Deputat de Sibiu

15 septembrie 2011

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...