Victor Ponta de partea gresita a luptei anticoruptie

Victor Ponta – de partea gresita a luptei anticoruptie

Raportul Comisiei Europene referitor la Mecanismul de cooperare si verificare a fost o ocazie pentru PSD si PNL sa-si afirme in mod ipocrit sprijinul fata de reforma justitiei, in conditiile in care conduita practica  a opozitei a venit in mod repetat in contradictie cu acest discurs.

Fariseul perfect in acest caz este presedintele PSD, Victor Ponta.

De la intrarea lui in politica, Victor Ponta s-a situat constant de partea gresita a luptei anticoruptie: a fost si este alaturi de oameni care au tot interesul ca justitia sa functioneze greu, iar procesele sa se impotmoleasca frecvent. Cu mentori precum Adrian Nastase si Rodica Stanoiu, e limpede ca Victor Ponta n-a dezvoltat un atasament real fata de buna functionare a justitiei.

Discursul aparent european al lui Victor Ponta a fost de mai multe ori contrazis de propriile-i fapte, asa cum a fost cazul chiar in acest an, cand a sustinut personal si fatis suspecti de coruptie precum Constantin Nicolescu, seful Consiliului Judetean Arges.

Daca la proba teoretica a sustinerii justitiei Victor Ponta poate pretinde nota de trecere, el ramane in continuare corigent la proba practica.


Raluca Turcan
Deputat de Sibiu

22 iulie 2011


 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Consiliul Na?ional de Coordonare al PNL
04 Martie 2017

Stimate colege ?i stima?i colegi, Dragi liberali, Sunt bucuroas? ?i onorat? s? v? reîntâlnesc. Este primul Consiliu Na?ional la care particip în calitate ...