Victor Ponta de partea gresita a luptei anticoruptie

Victor Ponta – de partea gresita a luptei anticoruptie

Raportul Comisiei Europene referitor la Mecanismul de cooperare si verificare a fost o ocazie pentru PSD si PNL sa-si afirme in mod ipocrit sprijinul fata de reforma justitiei, in conditiile in care conduita practica  a opozitei a venit in mod repetat in contradictie cu acest discurs.

Fariseul perfect in acest caz este presedintele PSD, Victor Ponta.

De la intrarea lui in politica, Victor Ponta s-a situat constant de partea gresita a luptei anticoruptie: a fost si este alaturi de oameni care au tot interesul ca justitia sa functioneze greu, iar procesele sa se impotmoleasca frecvent. Cu mentori precum Adrian Nastase si Rodica Stanoiu, e limpede ca Victor Ponta n-a dezvoltat un atasament real fata de buna functionare a justitiei.

Discursul aparent european al lui Victor Ponta a fost de mai multe ori contrazis de propriile-i fapte, asa cum a fost cazul chiar in acest an, cand a sustinut personal si fatis suspecti de coruptie precum Constantin Nicolescu, seful Consiliului Judetean Arges.

Daca la proba teoretica a sustinerii justitiei Victor Ponta poate pretinde nota de trecere, el ramane in continuare corigent la proba practica.


Raluca Turcan
Deputat de Sibiu

22 iulie 2011


 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!