Comunicat de presa

Raluca Turcan a facut cadouri copiilor de la gradinitele sibiene

 Deputatul de Sibiu Raluca Turcan impreuna cu tinerii din PDL Sibiu au vizitat vineri, 3 iunie a.c., Gradinitele nr. 7 si nr. 37 din municipiul Sibiu. Raluca Turcan le-a oferit celor mici cateva surprize cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.
„Ca in fiecare an si ori de cate ori am ocazia, incerc sa fac o bucurie copiilor. De aceasta data, fiul meu Eric a vrut sa participe si sa imparta si el daruri copiilor. Ce poate fi mai frumos decat sa aduci zambete pe chipurile lor? Le doresc tuturor copiilor din Sibiu si de pretutindeni sa aiba o copilarie frumoasa, lipsita de griji si plina de dragostea celor apropiati”, a declarat Raluca Turcan. La randul lor, cei mici i-au rasplatit pe oaspeti cu poezii si cantece.

Departamentul de comunicare PDL Sibiu
 

3 iunie 2011


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!