Comunicat de presa


 

Raluca Turcan a declansat o campanie de informare impotriva consumului de plante etnobotanice

Astazi, la ora 13.00, a fost demarata in municipiul Sibiu – la initiativa deputatului PDL Raluca Turcan si a Organizatiei de Femei a Partidului Democrat Liberal  – o campanie de informare in randurile tinerilor in ceea ce priveste pericolul consumului de plante etnobotanice.

Membri ai Organizatiei de Tineret a PDL Sibiu au inceput sa imparta fluturasi in diverse locatii din municipiu, cum ar fi in apropierea liceelor Brukenthal, Gheorghe Lazar, Octavian Goga si IPAS, precum si in cafenele si cluburi frecventate de tineri. Fluturasii le explica tinerilor sibieni efectele nocive ale plantelor etnobotanice si ii indeamna sa refuze consumul acestora.

Raluca Turcan  considera ca o asemenea campanie este extrem de necesara. “Am vazut cu totii in presa cazuri de tineri internati la spital in urma consumului de plante etnobotanice. Autoritatile au luat masuri, au inchis asemenea magazine, au aplicat si aplica amenzi, dar cred ca trebuie sa ne concentram si pe constientizare. Problema exista in special in marile orase, deci tinerii care locuiesc in mediul urban mare trebuie in special avertizati asupra riscurilor. Consumul de plante etnobotanice e o forma de teribilism care poate avea consecinte tragice”, a spus deputatul Partidului Democrat Liberal.

Actiunea va continua si in zilele urmatoare, Organizatia de Tineret a PDL Sibiu propunandu-si sa acopere cele mai importante locatii din oras frecventate de tineri.

Biroul de presă al PDL Sibiu

15 martie 2011

 


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum îi putem ajuta!