Soţul meu, Valeriu Turcan şi fiul nostru, Eric Octavian, sunt cele mai importante persoane din viaţa mea. Sunt cei cu care împărtăşesc bucuriile şi tristeţile, cei pe care mi-i doresc în orice moment sănătoşi şi fericiţi.

Soţul meu. Valeriu este în prezent consultant în domeniul comunicării și managementului. Ne-am cunoscut în timp ce lucram amândoi la campania PNL şi a Alianţei D.A. Am fost cucerită din primul moment de inteligenţa, căldura şi umorul său şi ne-am căsătorit în septembrie 2004.

Fiul nostru. Eric, a venit pe lume în octombrie 2007. Este un copil vesel, cu soare în priviri şi cu o permanentă curiozitate faţă de lumea înconjurătoare. Ca un părinte mândru ce sunt, îl consider cea mai mare realizare comună, a mea şi a lui Valeriu. Îl creştem cu toată dragostea şi îi vom îndruma paşii în viaţă ca să ajungă un om serios şi muncitor. Eric e deocamdată singurul nepot al celor 4 bunici ai săi, care-l iubesc cu toţii foarte mult.

Familie şi politică. Nu este ușor sa fim amândoi implicaţi în plan public. Privind în urmă, observ că cele mai importante evenimente din viaţa noastră comună au coincis cu momente dificile din punct de vedere politic: căsătoria în perioada alegerilor generale din 2004 şi naşterea copilului în campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 2007. Am făcut, amândoi, o adevărată echilibristică pentru a gestiona şi viaţa politică şi pe cea de familie, dar acolo unde există iubire, încredere şi voinţa de a reuşi, nimic nu este imposibil.


.
 
60.000 de copii vor beneficia anual de drepturi egale!

”O prioritate PNL realizată cu sprijinul Guvernului Cioloș: finanțare de bază egală pentru toți elevii din învățământul de stat și privat!”
[detalii]
PNL cere regim echitabil pentru deţinătorii de doctorate!

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că o largă categorie de angajaţi sunt discriminaţi de către stat. Este vorba de persoanele care au obţinut titlul de doctor după data de 1 ianuarie 2010
[detalii]
Plagiatul înseamnă furt intelectual şi rabat de la calitate.

PNL solicita Guvernului întărirea EVLUARII universităţilor CONCOMITENT cu creşterea autonomiei universitare.
[detalii]

Ziua mondial? a dasc?lului
05 Octombrie 2017

De ZIUA MONDIAL? A DASC?LULUI trebuie s? vorbim despre dasc?li ?i despre cum i putem ajuta!