Soţul meu, Valeriu Turcan şi fiul nostru, Eric Octavian, sunt cele mai importante persoane din viaţa mea. Sunt cei cu care împărtăşesc bucuriile şi tristeţile, cei pe care mi-i doresc în orice moment sănătoşi şi fericiţi.

Soţul meu. Valeriu este în prezent consultant în domeniul comunicării și managementului. Ne-am cunoscut în timp ce lucram amândoi la campania PNL şi a Alianţei D.A. Am fost cucerită din primul moment de inteligenţa, căldura şi umorul său şi ne-am căsătorit în septembrie 2004.

Fiul nostru. Eric, a venit pe lume în octombrie 2007. Este un copil vesel, cu soare în priviri şi cu o permanentă curiozitate faţă de lumea înconjurătoare. Ca un părinte mândru ce sunt, îl consider cea mai mare realizare comună, a mea şi a lui Valeriu. Îl creştem cu toată dragostea şi îi vom îndruma paşii în viaţă ca să ajungă un om serios şi muncitor. Eric e deocamdată singurul nepot al celor 4 bunici ai săi, care-l iubesc cu toţii foarte mult.

Familie şi politică. Nu este ușor sa fim amândoi implicaţi în plan public. Privind în urmă, observ că cele mai importante evenimente din viaţa noastră comună au coincis cu momente dificile din punct de vedere politic: căsătoria în perioada alegerilor generale din 2004 şi naşterea copilului în campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 2007. Am făcut, amândoi, o adevărată echilibristică pentru a gestiona şi viaţa politică şi pe cea de familie, dar acolo unde există iubire, încredere şi voinţa de a reuşi, nimic nu este imposibil.


.
 
ACL depune marți moțiunea simplă

Alianța Creștin-Liberală consideră incalificabil modul în care PSD gestionează soarta învățământului românesc și va sancționa politicile greșite ale Guvernului Ponta printr-o moțiune simplă
[detalii]
Interpelare privind plata navetei cadrelor didactice

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca TURCAN, cere, printr-o interpelare, miniştrilor DRAGNEA, CHIŢOIU şi PRICOPIE să rezolve problema decontării restanțelor la transport, pentru luna decembrie, a celor câteva mii de profesori navet
[detalii]
Situatia Liceului de Arta din Sibiu

Deputatul Raluca Turcan îi solicită ministrului Educaţiei Naţionale să rezolve problema contractului de închiriere şi să amelioreze relaţia Consiliului Municipal cu Liceul de Artă din Sibiu pentru a servi intersele
[detalii]

Elevii pot avea transport ?colar gratuit 100%!
03 Noiembrie 2015

PNL a propus, n Comisia pentru nv???mnt din Camera Deputa?ilor, ca elevii s? beneficieze de decontarea ntregii sume pentru abonamentele de transport ?colar!