Soţul meu, Valeriu Turcan şi fiul nostru, Eric Octavian, sunt cele mai importante persoane din viaţa mea. Sunt cei cu care împărtăşesc bucuriile şi tristeţile, cei pe care mi-i doresc în orice moment sănătoşi şi fericiţi.

Soţul meu. Valeriu este în prezent consultant în domeniul comunicării și managementului. Ne-am cunoscut în timp ce lucram amândoi la campania PNL şi a Alianţei D.A. Am fost cucerită din primul moment de inteligenţa, căldura şi umorul său şi ne-am căsătorit în septembrie 2004.

Fiul nostru. Eric, a venit pe lume în octombrie 2007. Este un copil vesel, cu soare în priviri şi cu o permanentă curiozitate faţă de lumea înconjurătoare. Ca un părinte mândru ce sunt, îl consider cea mai mare realizare comună, a mea şi a lui Valeriu. Îl creştem cu toată dragostea şi îi vom îndruma paşii în viaţă ca să ajungă un om serios şi muncitor. Eric e deocamdată singurul nepot al celor 4 bunici ai săi, care-l iubesc cu toţii foarte mult.

Familie şi politică. Nu este ușor sa fim amândoi implicaţi în plan public. Privind în urmă, observ că cele mai importante evenimente din viaţa noastră comună au coincis cu momente dificile din punct de vedere politic: căsătoria în perioada alegerilor generale din 2004 şi naşterea copilului în campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 2007. Am făcut, amândoi, o adevărată echilibristică pentru a gestiona şi viaţa politică şi pe cea de familie, dar acolo unde există iubire, încredere şi voinţa de a reuşi, nimic nu este imposibil.


.
 
PNL propune depolitizarea CNATDCU!

Partidul Național Liberal propune un proiect de lege pentru profesionalizarea și depolitizarea Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU). Proiectul inițiat de către PNL
[detalii]
5 solicitari urgente ale PNL pe educatie!

PNL semnaleaza cateva prioritati pentru anul 2016 care trebuie urmarite de catre actualul Guvern, Ministerul Educatiei in special, și de catre Parlament:
[detalii]
PNL – prima sansă pentru desemnarea președintelui CJ

În spiritul transparenței și deschiderii cu care am încercat să comunicăm public, vin astăzi în fața dumneavoastră cu o parte a sondajului. Indiferent care vor fi candidații, mandatul pe care noi îl vom da va fi a
[detalii]

PNL respinge amnarea introducerii criteriilor de evaluare a performan?ei pentru mediul universitar!
05 Februarie 2016

PNL solicit? Ministerului Educa?iei s? nu amne evaluarea ?i finan?area universit??ilor pe criterii de performan??. Cerem ministrului Adrian Curaj s? se delimiteze de ...